22-05-09

oproep naar stiefmama's en stiefkinderen

Via onze Blog-site vraagt een journaliste van De Standaard onze medewerking.

Ze wil graag een artikel maken over de (vaak) problematische relaties tussen stiefmoeders en hun stiefkinderen. In dat verband is ze op zoek naar vrouwen die een lastige/geen band hebben met hun stiefkinderen en die daarover willen getuigen. Ze wil ook graag met kinderen/adolescenten/volwassenen in contact komen die niet goed overeenkwamen(komen) met hun nieuwe moeder. 

Uiterraad kunnen mensen in alle anonimiteit getuigen.

Wie graag wil meewerken aan dit interview kan ons mailen.Heb je vragen omtrent dit interview dan willen we je in contact brengen met de journaliste .

Alvast bedankt ,

Met vriendelijke groeten ,

Bart en Delphine

 

11:54 Gepost door Bart en Delphine in gezin | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik heb een hele moeilijke relatie met de zoon van mijn vriend we zijn nu zo'n 4 jaar samen hebben 3 jaar samen gewoon maar woon nu sinds een 6 maand terug alleen met mijn zoon omdat de situatie onhandelbaar was geworden ik zie mijn vriend wel nog gewoon op de dagen dat zijn kinderen er niet zijn

Gepost door: duque | 03-04-10

Ik was gedurende een aantal jaar stiefmama van 3 kinderen naast mijn kinderen. Gedurende de eerste jaren liep het met de kinderen goed. Dit buiten de problematiek van de mama gelaten. Mijn intussen ex-partner was heel veeleisend, naast een full-time job runde ik het volledig huishouden mits wat hulp en was 95 procent van de opvoeding voor 5 kinderen voor mij. Uiteindelijk ben ik gebroken en ziek uit deze situatie gekomen. Jaren stond ik dag en nacht klaar. met heel veel liefde probeerde ik ieder probleem op te lossen, maar het was een vat zonder bodem. Toen ik ziek werd, keerde de oudste zich tegen mij. ze kreeg niet meer de aandacht die zij wou en spande papa voor haar kar. Uiteindelijk heeft haar papa mij zonder schaamte aan de deur gezet. Ik voel mij vernederd tot in het diepste van mijn ziel.

Gepost door: miel | 29-07-10

De commentaren zijn gesloten.