22-05-09

onderzoeksproject Katholieke Hogeschool Kempen ( KHK ) te Geel

 Graag willen we meewerken aan volgend project maar we hebben daarvoor uw steun nodig .....

 

Onderzoeksproject: Wat hebben gezinnen nodig om rond te komen? Minimumbudgetten en minimum inkomensbescherming.

 

We zoeken een aantal personen  voor deel te nemen aan dit onderzoek. Graag zouden we een drietal ouders vinden die leven in een nieuw samengesteld gezin met kinderen zonder verblijfsco-ouderschapsregeling die willen meewerken aan het onderzoek. Het liefst gaat het om gezinnen waar de kinderen nog op regelmatige basis ( bv  één weekend op twee en een deel van de vakanties ) contact hebben met de niet inwonende partner.

In de wetenschap dat NSG een groot percentage innemen in de gezinnen van Vlaanderen, is het belangrijk dat men via het onderzoek een weergave kan krijgen over dat item in een NSG .

 

Indien je interesse hebt gelieve gewoon een mail  te sturen , wij zullen dan uw coördinaten doorgeven aan Katholieke Hogeschool Kempen . Iemand zal dan u contacteren om een afspraak te maken betreffende het interview. Alle gegevens en informatie zijn vertrouwelijk .

 

We hopen van harte dat we via de site enkele mensen vinden die willen en kunnen meewerken aan het onderzoek. Contact persoon voor dit onderzoek is Leen Van Thielen .

 

Met vriendelijke groeten ,

 

Bart en Delphine

 
Studiecentrum voor Lokaal Sociaal en Lokaal Economisch Beleid
http://onderzoek.khk.be/domein_SociaalEconomischBeleid

12:27 Gepost door Bart en Delphine in gezin | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.