01-02-08

veranderen van familienaam

Enige tijd terug kregen we de volgende vraag :

" Wij vormen al 9 jaar een samen gesteld gezin. Ik had een dochter uit een vorige relatie, en nu nog een dochter met mijn echtgenoot. De biologische vader heeft geen omgangsrecht met zijn kind. Nu is zij 13, en wil graag de familienaam dragen van mijn echtgenoot. Mijn ex zal hier echter nooit in toestemmen. Kan het ook zonder zijn toestemming???
groetjes, Bé "

We zijn eens gaan speuren op het net en we vonden wel een degelijke site met héél wat informatie. Via de link op onderstaande Ducks , kom je er terecht en kan je er al héél wat informatie op vinden , ook over andere specifieke items betreffende scheiden.

disney%20(48)

 

18:44 Gepost door Bart en Delphine in Web | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

veranderen van familienaam Hallo,
ik en mijn vader komen al jaren niet meer goed overeen. Vandaag kreeg ik via mijn broer te horen dat hij wil dat ik verander van familienaam. Kan dit zomaar? Ik ben nog maar 16 jaar. Zelf heb ik er geen enkel probleem mee, als dat zijn wens is. Maar hoeveel kost dat? Wat zijn de voorwaarden? Graag reactie

Gepost door: Charlotte | 29-02-08

veranderen van famillienaam we hebben nog 2 thuiswonende kinderen.De jongstw wil de famillienaam van mijn man,hij is de stiefvader.Wij hebben rond geinformeerd en dat kan ander half tot 2 jaar duren hier in Belgie.Hoeveel het kost weet ik niet.Maar we zullen zekers de wens van de jongste respecteren.
mvg

Gepost door: Ann | 07-06-10

De commentaren zijn gesloten.