03-05-07

reacties op onze blog

Beste Bezoek(st)er ,

 

eindelijk nog eens een berichtje op de Blog , want het was inderdaad lang windstil maar dan wel vanuit onze richting en niet vanuit JULLIE richting .

 

We merken dat de Blog Nieuw Samengesteld Gezin dagelijks zijn bezoek(st)ers over de deur krijgt , mensen die op zoek zijn naar informatie en/of hulp. Dat hulp een noodzaak is, merken we aan het aantal mails die we krijgen met vragen of noodkreten. We proberen dan ook zo goed als mogelijk te antwoorden met raad en daad en waar nodig bezorgen we ook nuttige adressen.

 

We weten dat deel uitmaken van een NSG geen eenvoudige taak is. Vele vrouwen worden plots geconfronteerd met de opvoeding van andermans kinderen , de problemen ermee en ook voor velen de soms vervelende ergenissen van de exen. Waarbij we zeker niet willen beweren dat alle " exen " moeilijke mensen zijn , uitzonderingen bevestigen immers de regel , maar sommige kunnen zeer lastig zijn en doen !

 

Weet alvast dat voor alle problemen een oplossing is en bestaat ....

Mailen mag altijd en een reactie plaatsen kan ook altijd .

 

Groeten

08:09 Gepost door Bart en Delphine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo iedereen,
Weet iemand hier wat je kan doen als men co - ouderschap heeft, maar de kinderbijslag wordt toegekend aan de moeder? Het strafste van dit alles, is dat wij wel moeten opdraaien voor de helft van de schoolkosten, medische kosten,...
Het gaat om 3 kinderen. Zij eten hier evenveel als bij hun moeder, maar zij klaagt steen en been omdat wij bijvoorbeeld minder kleding voor hen kunnen kopen dan zij kan. De moeder heeft collectieve schuldbemiddeling, maar alle geldzaken die zij ooit mijn haar ex (mijn man) is aangegaan, blijven na 3 jaar schuldbemiddeling, nog steeds in slaapstand bij de beslagrechter. Ondertussen moeten wij hier maar alles zien rond te krijgen op financieel gebied, wat geen lachertje is.
Kan men zelf naar een rechter stappen om alsnog te vragen om de kinderbijslag in de helft te verdelen? Zij werd wel veroordeeld om 50 euro per kind en per maand te sparen, maar ook dat gebeurd niet. Nochtans is zij daarvoor in gebreke gesteld.
Alle raad van tante Kaat is dus welkom...

Gepost door: Saartje | 16-05-07

De commentaren zijn gesloten.