17-02-07

even windstil

Beste ( vaste ) bezoek(st)ers ,

 

misschien wel al gemerkt dat het even windstil was op 'onze ' blog ! De reden is omwille het vertrek van Delphine voor 4 maanden naar het buitenland en dit voor haar werk. Ze is immers tewerkgesteld bij Landsverdediging bij de medische dienst. Het is haar 2de humanitaire opdracht , haar laatste zending was in 2000 naar Kosovo. We kijken thuis al uit naar begin juni 2007 , dan is haar terugkomst voorzien.

Ondertussen zal ik ( Bart ) proberen ' de blog ' levendig te houden , we zitten immers al aan meer dan 5000 bezoeken en dit in nog geen jaar tijd ....voor ons een succes omwille het feit dat er nood is aan deze informatie of plaats, om je hart eens uit te storten.

Dus a.u.b. blijven reageren en/of mailen ...

Vele groeten ,

 

Bart en Delphine

13:07 Gepost door Bart en Delphine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

link naar ouder-coaching Beste Bart,
Wij bieden ouder-coaching aan. Op onze boerderij in Zuid-Frankrijk maar ook via telefoon en internet. Ik nodig je hierbij uit om een kijkje te nemen op onze website www.juanredon.net
Nieuw samengestelde gezinnen zijn voor ons een belangrijke doelgroep. Als je dat wil kunnen we links uitwisselen. (Tenzij je niet nog méér bezoekers op je blog wil :) )
Vriendelijke groeten,
Karen Van Staeyen

Gepost door: Karen Van Staeyen | 20-03-07

De commentaren zijn gesloten.