19-08-06

Doel van je zoektocht ......

Beste bezoek(st)er van deze blog.....

 

u bent op zoek naar informatie , misschien naar raad of een inlichting omwille van het feit dat je deel uitmaakt van een Nieuw Samengesteld Gezin...

Via onze bezoekersteller merken we dat deze blog regelmatig bezoekers over zijn deurke krijgt , wat ons ook plezier doet natuurlijk , maar via dit bericht doen we een oproep aan alle bezoek(st)ers om even 2 minuutjes tijd te maken en te antwoorden op onze vraag , natuurlijk anoniem , via reactie op dit bericht , wat de reden is van je bezoek aan deze blog.

Naar welke informatie ben je op zoek ? Of zoek je lotgenoten ? Kortom .....laat gewoon weten wat je doel is van je zoektocht ivm NSG op internet ..

Alvast bedankt voor je tijd en je bezoek en indien je wilt kan je ons ook bereiken via mail...

Bart en Delphine

22:35 Gepost door Bart en Delphine in Liefde | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wij zijn ook een nsg sinds 2001. Met samen 5 kinderen (3 uit vorig huwelijk Hugo, 1 uit vorig huwelijk Nathalie en 1 samen)
Eigenlijk ben ik op zoek gegaan omdat wij het zo fijn hebben samen!!! We horen dat het soms niet zo makklijk verloopt en we dachten:"Misschien kunnen we iemand een tip geven" Wij hebben ook al moeilijke momenten gehad, maar die hebben we altijd samen kunnen overwinnen. Soms voel ik(=Nathalie) de behoefte om al die ervaringen eens neer te schrijven omdat ik zeker weet dat ik mensen zou kunnen helpen in dezelfde situatie. Zo, dat was onze reden om op zoek te gaan naar info over nsg.

Gepost door: Nathalie en Hugo | 03-10-06

Wij zijn ook een nsg sinds 2003.Met samen 3 kinderen eentje nu uit huis samenwonend uit mijn vorige huwelijk was dat best wel moeilijk voor mijn man.We hebben vele ups en downs gehad en vele mensen kijken je vaak vreemd aan.Maar de kinderen hangen toch ook wel aan mijn man,de jongste vooral.Die noemd hem papa ,dus voor vele mensen die het niet snappen we zijn zeer possitief ingesteld en we doen ons best als iedereen gewoon gezin.dat is mijn info waarom ik op zoek ging naar nsg want ik kijk soms wat er soms nog kan komen .

Gepost door: Ann | 07-06-10

De commentaren zijn gesloten.